Hi Bever!

19 mei 2018

Alles voor buiten nu binnenin Hilvertshof want zaterdag 19 mei opent de nieuwe vestiging van Bever in Hilvertshof! Bever heeft een mooie collectie casual outdoorkleding, schoenen en daypacks, maar ook de gear voor de meer ervaren buitensporter of als je gaat backpacken. Voor de opening zijn leuke openingsacties georganiseerd, lees snel verder hoe je mee kunt doen.

 

De nieuwe Bever Hilversum

Bever Hilversum centrum is de tweede Bever winkel in Hilversum. De winkel aan de Havenstraat blijft gewoon open. Met zoveel buitengebieden in de buurt en buitenliefhebbers in de regio is een tweede winkel een mooie aanwinst voor Bever en kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn.

Het enthousiaste team van buitenexperts helpt je graag op weg bij jouw buitenactiviteiten en zorgt ervoor dat je een passende uitrusting meeneemt op je volgende avontuur. Dat doen ze vanuit hun eigen buitenervaring, want de medewerkers van Bever Hilversum centrum zijn allemaal gek op buiten

 

 

 

Winactie

GoPro Hero6 Black t.w.v. €429,95

Gratis voor de 1e klant

Voor de 2e klant € 10,-

Voor de 3e klant € 20,-

Voor de 4e klant € 30,-

Voor de 5e klant € 40,-

Voor de 6e klant € 50,-

Voor de 7e klant € 60,-

Voor de 8e klant € 70,-

Voor de 9e klant € 80,-

Voor de 10e klant € 90,-

 

Maximaal 1 per klant, aanbieding geldt alleen op 19 mei bij Bever Hilversum

Bekijk de actievoorwaarden

 

Openingsaanbieding

Lowe Alpine Edge 18 € 10,-

Deze populaire dagrugzak is  is jouw betrouwbare en comfortabele metgezel om overal mee naartoe te nemen. Op gave stedentrips, mooie bergwandelingen of dagelijks naar school of werk deze tas is altijd een goede keuze.

Alleen tijdens de opening van Bever Hilversum bieden we deze rugzak aan voor maar €10,- Dus zorg dat je er snel bij bent op 19 mei, want op=op!

 

Maximaal 1 per klant, aanbieding geldt alleen op 19 mei bij Bever Hilversum centrum

Bekijk de actievoorwaarden