5 april 2020 t/m 9 april 2020

De Paasdagen zien er dit jaar net even wat anders uit dan voorgaande jaren. Daarom moeten we er, op afstand, iets meer moeite voor doen om het extra gezellig te maken. Laat Hilvertshof je daar nou net bij willen helpen! Op onze social media maak je van 5 tot 8 april kans op prijzen die de Paasdagen wat leuker kunnen maken.

Zit jij er zelf straks op je Paasbest bij in een outfit van Just a Joke, zorg jij ervoor dat de Paastafel van de buren er extra goed bij staat met een boeket van Plantage Bloemkunst of een visschotel van Vishandel Hilvertshof? Moeten de schoenen van je beste vriend(in) echt even onder handen genomen worden door Hakky? Trek je extra tijd voor de kids uit met het knutselpakket van Pipoos, of kom je helemaal tot jezelf met een boek of tijdschrift van Primera? Of worden het hele speciale dagen en verwen jij iemand die je lief hebt met iets héél bijzonders van Treasure Juweliers of Diamond Boutique?

De winnaars worden donderdag 9 april bekendgemaakt. Vrijdag (10 april) en zaterdag (11 april) kunnen de prijzen opgehaald worden in Hilvertshof.

Dus houd onze Instagram en Facebook pagina’s in de gaten!