hilvertshof bereikbaarheid

Hi Gorgeous

Makkelijk bereikbaar

met auto of

openbaar vervoer

Hoe kom je bij Hilvertshof?

Hilvertshof ligt in het centrum van Hilversum en is goed bereikbaar, zowel met eigen als openbaar vervoer. Kom je met de auto, dan kun je parkeren in de parkeergarage boven het winkelcentrum. Kom je met de trein, dan is het 5 minuten lopen vanaf station Hilversum Centraal.

Plan je route
Praktische informatie

Parkeergarage Hilvertshof

Parkeren kun je gemakkelijk in parkeergarage Hilvertshof, boven het winkelcentrum: Groest 100, 1211 ED Hilversum, telefoon 0900-4466880. De garage is 7 dagen per week, 24 uur per dag geopend en beschikt over 631 plaatsen. Uurtarief €2,- maximaal dagtarief €20,-. Vanuit de parkeergarage sta je binnen een minuut midden in het hart van Hilvertshof.

Openbaar Vervoer

Vanaf Centraal Station is het ongeveer 5 minuten lopen naar winkelcentrum Hilvertshof. Als je het station uitkomt, loop je richting de Leeuwenstraat. Aan het eind van de Leeuwenstraat kom je op de Groest, waar je na ongeveer 100 meter voor de ingang staat van Hilvertshof.

Ook met de bus is Hilvertshof goed bereikbaar. Er rijden diverse bussen langs het centrum die bij bushalte Groest stoppen. Vanaf deze halte is het nog enkele minuten lopen naar Hilvertshof. Plan gemakkelijk je route met 9292.nl en bekijk hoe je het snelst bij Hilvertshof komt.

Auto

Om het centrum van Hilversum liggen diverse goed bereikbare parkeergelegenheden waarmee je op wandelafstand bent van Hilvertshof. Voor een routebeschrijving naar de dichtstbijzijnde parkeergarage, navigeer naar het adres van Parkeergarage Hilvertshof: Groest 100, 1211 ED Hilversum. Of plan je route hiernaast via Google Maps.

Fiets/Scooter

Je (brom)fiets stal je in de bewaakte betaalstalling bij Station Hilversum (ca. 1.700 fietsparkeerplaatsen) of op één van de ongeveer tweeduizend onbewaakte fietsparkeerplaatsen in de directe omgeving, met concentraties op de Groest, de Zeedijk en het Wagenmakersplein.