hilvertshof bever

Bever Hilversum

Bever heeft in Hilvertshof twee winkels. In de kelder, tegenover DIRK, vind je tenten in alle soorten en maten, en een groot aanvullend aanbod voor alle kampeerliefhebbers. En in de winkel op de eerste verdieping vind je alles wat je verder als buitenmens maar nodig kunt hebben.

Buiten begint bij Bever.

Als echte buitenambassadeur inspireert Bever om actief buiten te zijn en het maximale uit jezelf te halen. Zij bieden de beste expertise, service en producten om jouw doel te bereiken. Bever heeft een uitgebreid en fascinerend productaanbod van merken als The North Face, Vaude, Lowa, Fjällräven, Columbia, Haglöfs, Mammut en Teva. Daarmee zijn de winkels van Bever Hilversum in Hilvertshof perfect voor alle buitenmensen. Zoals wandelaars en hardloop-liefhebbers die veel op onverharde gronden lopen. De schoenen in Bever winkel zijn namelijk getest om de meest extreme ondergronden aan te kunnen.

De bekendste outdoorwinkel van Nederland

Bever is een van de meest bekende outdoor winkels in Nederland. De winkel biedt een groot aanbod voor alle kampeerliefhebbers, outdoor vakantiegangers, wandelaars en andere buitensporters. Met meer dan 150 topmerken verspreid over heel de winkel is voor elke outdoor liefhebber het juiste product te vinden. Het assortiment van Bever Hilversum bestaat uit: wandelschoenen, bergschoenen, tenten, slaapzakken, lichtgewicht kleding, rugzakken, slaapmatten en nog veel meer outdoor en survival spullen. Als je langs Bever Hilversum gaat ben je altijd goed voorbereid op jouw outdoor trip!

Bever Hilversum winkel is een echte outdoor schoenenwinkel. Ben je op zoek naar wandelschoenen voor een bepaald type ondergrond? Dan slaag je zonder twijfel bij Bever. Het assortiment biedt type A tot en met type D schoenen. Zorg goed voor je voeten en kom langs bij Bever voordat je op een wandeltocht gaat.

Openingstijden Bever Hilversum

Kom naar Hilvertshof en ontdek Bever Sport outdoor winkel! Bekijk hieronder de openingstijden van onze Bever winkels in Hilvertshof en plan je bezoek.

hilvertshof bever
hilvertshof bever
hilvertshof bever
hilvertshof bever
hilvertshof bever
hilvertshof bever

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 21:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Koopzondag
12:00 - 17:00