hilvertshof pipoos

Pipoos

Verassend creatief

Ben je creatief en hou je van knutselen? Dan moet je zéker binnenlopen bij Pipoos. Met meer dan 10.000 artikelen voor meer dan 40 creatieve hobby’s zoals tekenen, boetseren, schilderen, gips gieten en taarten decoreren, is Pipoos dé hobbyspeciaalzaak van Nederland. En ook met vragen over gereedschap en technieken kun je terecht bij het personeel van Pipoos. Pipoos is jouw hobbywinkel in Hilversum!

Door dingen te maken met je hand, nieuwe hobby’s aan te leren en even een momentje voor jezelf te nemen geef je je creativiteit een stimulans. Je brengt balans in je dagelijkse leven vol verplichtingen en neemt tijd voor jezelf. Of je zelf aan de slag gaat, samen met je kinderen of alleen je kinderen. Je ontspant jezelf door bezig te zijn met het maken. Ontdek jouw creativiteit!

Hobbywinkel Hilversum

Kom langs bij Pipoos Hilversum en vind nieuwe ideeën om te hobby’en. Ontdek nieuwe hobby’s of wordt juist nog beter in je huidige hobby! Ons deskundige personeel helpt jou al te graag met het vinden van de juiste materialen en producten om jouw creativiteit los te laten gaan. Ook kan je op onze website een hoop inspirerende tips krijgen en zoeken in het assortiment. Kom je niet voor jezelf, maar voor een vriend, vriendin, kennis of familielid? Geen probleem. Aan de hand van hun interesses vind je gemakkelijk een goed bijpassend cadeau voor hem of haar.

In onze winkel op Hilvertshof heb je meer dan genoeg keuze en vind je altijd een geschikt cadeau. Wij hopen jou in Pipoos Hilvertshof te inspireren en uit te dagen om nog dieper in jouw hobby te duiken. Ontdek creaties en krijg het ‘dat wil ik ook maken’-gevoel in onze winkel vol hobby artikelen. De Pipoos Hobbywinkel Hilversum staat klaar om jouw passend advies te geven. Zien we je snel?

hilvertshof pipoos
hilvertshof pipoos
hilvertshof pipoos
hilvertshof pipoos
hilvertshof pipoos

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 21:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Koopzondag
12:00 - 17:00

Meer weten?

Hilvertshof 15
1211 ER Hilversum
Telefoon: 035 – 629 5964

Bekijk ook