Bever

Bever Sport Hilversum

Buiten begint bij Bever.

Als echte buitenambassadeur inspireert Bever om actief buiten te zijn en het maximale uit jezelf te halen. Zij bieden de beste expertise, service en producten om jouw doel te bereiken. Bever heeft een uitgebreid en fascinerend productaanbod van merken als The North Face, Vaude, Lowa, Fjällräven, Columbia, Haglöfs, Mammut en Teva. Met een uitgebreid assortiment in Bever Hilversum winkel is de winkel perfect voor wandelaars en hardloop-liefhebbers die veel op onverharde gronden lopen. De schoenen in Bever winkel zijn namelijk getest om de meest extreme ondergronden aan te kunnen.

De bekendste outdoorwinkel van Nederland

Bever is een van de meest bekende outdoor winkels in Nederland. De artikelen die de winkel aanbied zijn voor alle kampeerliefhebbers, outdoor vakantiegangers, wandelaars en andere buitensporten. Een van de 40 Bever vestigingen bevindt zich in Hilversum. Met meer dan 150 topmerken verspreid over heel de winkel is er voor elke outdoor liefhebber het juiste product te vinden. Het assortiment van Beversport Hilversum bestaat uit: wandelschoenen, bergschoenen, tenten, slaapzakken, lichtgewicht kleding, rugzakken, slaapmatten en nog veel meer outdoor en survival spullen. Als je langs Bever Hilversum gaat ben je altijd goed voorbereid op jouw outdoor trip!

Bever Hilversum winkel is een echte outdoor schoenenwinkel. Ben je op zoek naar wandelschoenen voor een bepaald type ondergrond? Dan slaag je zonder twijfel bij Bever. Het assortiment biedt type A tot en met type D schoenen. Zorg goed voor je voeten en kom langs bij Bever voordat je op een wandeltocht gaat.

Openingstijden Bever Hilversum

Kom naar Hilvertshof en ontdek Bever Sport outdoor winkel! Bekijk onder de openingstijden van onze Bever winkel op Hilvertshof en plan je bezoek. Zien we je snel?Kelder
Begane Grond
1e Etage

Openingstijden

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 09.30 - 18.00
Woensdag 09.30 - 18.00
Donderdag 09.30 - 20.00
Vrijdag 09.30 - 18.00
Zaterdag 09.30 - 17.00
Koopzondag 12.00 - 17.00

Bekijk ook